Wednesday, October 1, 2008

Twitter

I JUST FINISHED TRYING OUT TWITTER! I FIRST WATCED A YOU TUBE VIDEO EXPLAINING TO ME WHAT TWITTER WAS BECAUSE I HAD NO IDEA OF WHAT IT WAS BEFORE. I HADN'T EVEN HEARD ABOUT IT BEFORE LEARN AND PLAY. I OPENED UP MY ACCOUNT TODAY AND POSTED THREE TWEETS SAYING WHAT I WAS DOING AT THE TIME. I THEN FOUND A FRINED THAT WAS IN MY EMAIL CONTACTS ON TWITTER. I FOLLWED THEIR TWEETS AND THEN DECIDED AGAINST IT SO AS OF RIGHT NOW I AM JUST FOLLOWING LEARN AND PLAY. I WILL PROBABLY ALSO FOLLOW SOME OF MY CO-WORKERS HERE AT THE LIVINGSTON BRANCH.

I DID NOT LIKE MICRO-BLOGGING BECAUSE IT SEEMS UNINTERESTING AND A WASTE OF TIME TO POST WHAT EVERY UNIMPORTANT THING I AM DOING OR TO FOLLOW WHAT SOMEONE ELSE IS DOING.

LIBRARIES CAN USE TWITTER TO STAY CONNECTED TO CO-WORKERS AND SOCIALLY INTERACT WITH EACH OTHER.

HONESTLY I DON'T FIND ANY USE FOR TWITTER BUT IF I HAD TO USE IT I WOULD USE IT TO FOLLOW CONVERSATIONS ON MY FAVORITE SUBJECTS LIKE OHIO STATE FOOTBALL, CLEVELAND CAVALIERS, AND HIP HOP.

2 comments:

Beth said...

You can always follow me! Search for monkey_napper.

Unknown said...

Twitter is a free social networking and micro-blogging service that allows its users to send and read other users' updates .Twitter is a free social messaging utility for staying connected in real-time.Twitter is social networking and micro-blogging site that allows users to post their latest updates.Communicate and stay connected through the exchange of short status messages.
----------------------------
jnnu

viral marketing